Teamleden:

Dhr. John Pustjens

Mevr. Ria Ververs/Meneer Ivo

Dhr. Niels Alberts

 

 

  Kevin, Lando, DaniŽlle, Dyllan, Claudia, Patrick, Gino, Brian, Debbie, Davy, Renate, Silvano, Fereshta, Guido, Danny, Sebastiaan, Ricardo, Chawnit, Ilona, Jennifer

 

 

 

VSO 9

 

Bezoekje aan de grotten in Maastricht. Ter ere van de verjaardag van Ivo, heeft VSO9 een bezoekje gebracht aan de grotten in Maastricht. Ivo is hier al 20 jaar gids en heeft zelf de rondleiding verzorgd.

Het was een onvergetelijke dag. De leerlingen hebben veel gezien en geleerd.                                                      Ivo bedankt namens VSO9, John, Jeroen en Monique

                         

Eerst een lekkere wandeling op en rond om de Sint Pietersberg

Natuurlijk een groepsfoto

    
.....Is het uitzicht geweldig                                                 Ivo weet veel te vertellen. De klas hangt aan zijn lippen.
    
Bij de Enci is veel te zien en te vertellen.                           Hier zijn de ingangen naar de grotten goed te zien.

VSO 9: met mergelsteen geschreven.

                 

Deze buizen zijn van boven , maar ook van onder de grond goed te zien.

                 

Na de Lourdesgrot zijn we weer bij het eindpunt van onze wandeling. Even lunchen en de grotten in.

                 
Nu wordt het spannend: Alleen met het licht van 2 lantaarns gaan we de grotten in. Met open mond wordt er gekeken naar de grottekening van de "dierentuin".
                
Ivo weet ons veel te vertellen over het kapelletje in de grot.  VSO9 ontdekt een botje...zou het een belangrijke vondst zijn?

Een groepsfoto in het donker kan natuurlijk niet ontbreken.